Toimitusehdot

Toimitusaika
Tuotetiedoissa ilmoitettu toimitusaika on voimassa mikäli tuotetta on saatavilla toimittajan varastosta, välimyyntivarauksin. Toimittaja tilaukset lähtevät Torstaisin ja saapuvat Vantaan varastolle aina seuraavalla viikolla. Poikkeuksena Juhlapyhien tai jonkun muun syyn aiheuttamat mahdolliset viivästykset.
Tehdastilaukset ovat aina tapauskohtaisia

Tuotteilla on  14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus on voimassa vain, jos tuote on alkuperäistä vastaavassa kunnossa. Myös mahdollisen tuotepakkauksen on oltava myyntikelpoinen, jos tuotteeseen tutustuminen on mahdollista pakkausta rikkomatta. Erikseen tilatuilla, yksilöllisesti valmistetuilla osilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Noudatamme valmistajan tai maahantuojan määrittelemiä takuuehtoja.

Maahantuomamme tuotteet ovat kilpakäyttöön tarkoitettuja. Tuotteet eivät ole tieliikennekäyttöön soveltuvia ellei valmistaja erikseen niin ilmoita.

Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen ja sitoudumme olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin. Mikäli et halua meiltä markkinointiviestejä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme heti, kun olet tehnyt tilauksen.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Pidätämme oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti.

Alle 18-vuotiaat voivat ostaa tuotteita verkkokaupasta vain huoltajan suostumuksella. Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tulee olla mukana tilauksessa. Tiedot voi antaa kassalla `Muuta`-kohdassa.